Tranziţia spre un nou an şcolar

Tranziţia spre un nou an şcolar

Tranziţia spre un nou an şcolar

noul an scolarSe aproprie toamna,  este timpul să ne pregătim mintea şi umerii pentru direcţia pe care o vom urma.

Reînceperea anului şcolar determină  micuţii entuziaşti  să înveţe lucruri noi. Unii abia vor descoperi lumea, în timp ce alţii vor încerca deja să i se dedice.

Începerea şcolii poate cauza mici temeri în rândul părinţilor, pregătirea copiilor pentru revenirea în sălile de clasă comparându-se, de cele mai multe ori, cu schiţa celui mai elaborat plan.

Zâmbiţi şi vorbiţi-le copiilor cu multă emoţie şi interes despre călătoria cunoaşterii, despre frumuseţea acestei aventuri şi despre peripeţiile de pe băncile şcolii copilăriei dumneavoastră. Cu siguranţă  ghiozdănelul de şcoală este mult mai uşor decât bagajul de emoţie şi griji al mămicii sau tăticului.

Pentru o tranziţie mai uşoară,  nu aşteptaţi săptămâna precedentă începerii anului şcolar: stabiliţi ce este prioritar copilului dumneavoastră şi ajustaţi-i  ghiozdanul  pe măsură ce se aproprie ziua.

Suntem aici pentru a vă pune la dispoziţie o gamă largă de materiale şcolare.

Rucsac. Gamă variată. Reduceri considerabile

Copilul dumneavoastră nu ar trebui să aibă în rucsac mai mult de 15% din greutatea corpului său. Rucsacul trebuie purtat cu ambele berete pe spate pentru a distribui uniform greutatea.

Majoritatea  rucsacelor au un sistem de protecţie pentru spate, sistem format din spumă învelită cu plasă pentru  ventilaţie eficientă, dar şi o partea inferioară cu material în triplu strat.

Mai mult, vă sugerăm să nu le răpiţi micuţilor satisfacţia de a participa la alegerea primului sau rucsac.

https://www.bookcity.ro/rucsac-blast-blue-triangle.html

De asemenea, rucsacele Pulse vă pun la dispoziţie şi ghiozdănaşe 2 în 1. Ne referim la cele care au posibilitatea de dettach . Beneficiile acestor tipuri sunt grozave: atunci când copilaşul dumneavoatră  participă la o activitate după ore, poate să-şi ia doar un rucsac în detrimetrul celui mare (plin de manuale şi auxiliare). Aşadar, micuţul va evita înghesuiala din ghiozdan şi se va obişnui să fie mai organizat. (https://www.bookcity.ro/rucsac-2-in-1-kids-football-time.html)

Penare. Penar rotund. Penar etui. Penar echipat

Penarul este nelipsit din ghiozdanul şcolarului. Este indicat ca la alegerea penarului să ţineţi cont de necesităţile copilului. Dacă doriţi ca acesta să fie organizat, vă indicăm un penar echipat. În aceeşi ordine de idei, dacă are deja creioanele achiziţionate, vă punem la dispoziţie penarele rotunde.

Penar echipat cu 2 fermoare Bicycles. (10% reducere)

Set cadou desen şi pictură. Creioane colorate (12, 24, 48 şi 60 de culori). Carioci. Tempera

Cât de greu poate să fie să vă alegeţi un set de creioane? Ei bine, de alegerea dumneavoastră depind mulţi factori: durabilitatea produselor, frecvenţa cu care acestea trebuie ascuţite, cât de intense sunt culorile şi tipul de lemn folosit. Considerăm că rezistenţa pigmenţilor la lumină este importantă, unele culori pălesc de-a lungul timpului. Modele cu mină moale şi rezistenţă garantată? Sigur că avem.

Faber-Castell este una dintre cele mai mari și mai vechi companii (germane) producătoare de rechizite, instrumente de scris și de articole din piele.

SFAT PRITENOS (pentru copiiI învăţăcei)

Nu putem să vă lăsăm fără recomandări de carte. Trăim cu convingerea că aceste două cărţi nu ar trebui să lipsească din colecţia copilului care a trecut de primii ani de şcoală:

• Recomandare carte 1. Metode de a invinge plictiseala la scoala. Ghidul lui Harvey (Cum sa-ti instruiesti parintii, vol.2). Acest jurnal se adresează elevilor de pretutindeni, şi nimănui altcuiva! Aşa că trebuie ţinut permanent într-un loc sigur! J

• Recomandare carte 2. Cum să-ți updatezi părinții (Cum sa-ti instruiesti parintii, vol.5)


Vă urăm baftă în noul an şcolar!