Castiga-l pe Paul

 

Regulamentul concursului „Castiga-l pe Paul!”

Perioada desfasurarii concursului: 2 aprilie ora 12.00 – 30 aprilie ora 21.00 2021

 

■ Organizatorul concursului „Castiga-l pe Paul!” 

Organizatorul concursului este SC Compact SA, cu sediul in Bdul Mihail Kogalniceanu nr 13, Brasov, CUI RO1098692 numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

 ■ Durata si modul de participare 

In perioada 2 aprilie ora 12.00 – 30 aprilie ora 21.00 2021 SC Compact SA organizeaza concursul ”Castiga-l pe Paul!”.  Cei care plaseaza o comanda in valoare de minim 99 lei pe pagina http://www.bookcity.ro, in intervalul 2-30 aprilie 2021, primesc gratuit din partea firmei o insigna sau un semn de carte, in limita stocului disponibil. In plus, participantii sunt inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea unui iepuras crosetat produs de Paul the Bunny (https://www.facebook.com/paulthebunny).

■ Dreptul de participare 

Pot participa la concursul ”Castiga-l pe Paul!” toate persoanele care au plasat o comanda pe www.bookcity.ro  in intervalul 2-30 aprilie 2021.

■ Desemnarea castigatorilor 

Toti clientii care au comandat produse de minim 99 lei in intervalul 2-30 aprilie 2021 intra in una din tragerile la sorti realizate saptamanal. Fiecare comanda participanta are dreptul la o singura extragere aferenta acelei saptamani.

Extragerile se vor realiza prin intermediul softului random.org in 12 aprilie, 19 aprilie, 26 aprilie si 4 mai.

Confirmarea castigatorului se va face pana pe data de 7 mai  2021  inclusiv. Daca un castigator nu isi confirma identitatea prin email sau mesaj privat, organizatorul campaniei va desemna castigator o rezerva.

■ Acordarea premiilor 

Premiul va fi trimis gratuit prin curier la adresele comenzilor castigatoare.

Premiile vor fi expediate pana la data de 7 mai.

■ Responsabilitatea 

SC Compact SA, nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea participarii clientilor www.bookcity.ro  sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau de orice alt gen. 

■ Conditiile de acordare a premiilor 

Vor intra in extragerea la sorti doar cei care au participat la campanie. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz. 

■ Reclamatiile 

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania. 

Reclamatiile se vor transmite electronic pe adresa de email info@bookcity.ro

■ Publicarea regulamentului 

Acest regulament poate fi solicitat în scris la sediul SC Compact SA, din Bdul Mihail Kogalniceanu, nr 13, Brasov sau poate fi citit online, pe www.bookcity.ro

 

www.bookcity.ro

1 mai 2021